Böcker

Intresset för böcker har dalat kraftigt de senaste åren. Troligen beroende på nedladdning från nätet förstås. Jag försöker hålla en del best sellers i lager och kan ta hem allt annat på beställning. Så länge boken är prissatt i listan nedan finns den i lager hos mig. Har den inget pris så tar jag fram ett sådant åt dig om du hör av dig.

Songbooks

Bluegrass Pickers Tune Book. 244 sidor. Över 200 sånger. Noter, text, ackord. 300 kr

5-string banjo

Back Up Banjo av Janet Davis. Back-up-teknik för 5-str banjo. Rekommenderas!!  238 sidor. Från nybörjare till avancerad. 250 back-up-mönster. 30 låtar. Bok+2 CD   390 kr STORSÄLJARE!

Back Up Banjo - DVD till boken med samma namn. DVD 170 kr

Splitting the licks av Janet Davis. En rosad instruktionsbok som handlar om hur man improviserar och arrangerar sånger för 5-string banjo i olika stilar. Bok inkl. 2 CD 350 kr

Up The Neck Of The 5-string Banjo av Janet Davis. Spela på 5-22 bandet.Bok + tape 230 kr

You can teach yourself banjo. Bra nybörjarbok för 5-string banjo av Janet Davies. Inkl. CD 205 kr STORSÄLJARE!

Complete Irish & Celtic 5-string Banjo. Bok+CD 330 kr

Frailing The 5-string Banjo av E Muller. Old Time lärobok inkl CD 250 kr

Deluxe Encyclopedia Plectrum Banjo & 5-string Banjo Chords. Bästa grepptabellen 150 kr

4-string banjo

Deluxe Encyclopedia Tenor Banjo Chords. Bästa grepptabellen! 150 kr STORSÄLJARE!

Complete Tenor Banjo Method av Mel Bay. Nybörjarbok

Deluxe Encyclopedia Plectrum Banjo & 5-string Banjo Chords. Bästa grepptabellen 130 kr

Gitarr

You can teach yourself flatpicking guitar. Bok + CD  205 kr

You can teach yourself fingerpicking guitar. Bok + CD  205 kr

You can teach yourself country guitar  Bok+CD  205 kr

"Jammed If I Do" av Dan Crary. Bok + CD REA 150 kr

The Legacy Of Doc Watson 260 kr

101 Red Hot Guitar Licks and solos Bok+CD   130 kr

Mandolin

You can teach yourself mandolin. Bok+CD  205 kr

Deluxe Encyclopedia of Mandolin Chords 120 kr

Deluxe Bluegrass Mandolin Method av J Valla. Inkl. CD 230 kr

Monroe Instrumentals. 25 Monroe-låtar transkriberade. Bok 145 kr

Fiddle

You Can Teach Yourself Fiddling. Bok + CD 205 kr

Dobro & Steel

You Can Teach Yourself Dobro. Bok + CD 205 kr STORSÄLJARE!

DVD till "You can teach yourself dobro"   170 kr

Basic C6th nonpedal lap steel method av Dewitt Scott. Bok + CD 260 kr

Deluxe Pedal Steel guitar method av DeWitt Scott.  Bok+CD  330 kr

Pedal Steel Guitar Chord Chart E9 tuning   4-sidigt häfte 60 kr

Bass

Mastering the bass vol 1. För elbas och ståbas Bok+2 CD  260 kr

Mastering the bass vol. 2.  För elbas och ståbas Bok+2 CD  260 kr

Reparation och bygge

How To Set Up The Best Sounding Banjo. Hur man fixar ljudet i banjon 240 kr

Plus en hel del annat! Hör av Dig om Du söker något speciellt. Jag kan ta hem i stort sett allt som finns på den amerikanska marknaden – och det är inte lite det!!!

Jag tar tacksamt emot era "recensioner" av de böcker ni köper. Det hjälper mig att få reda på om jag tar hem rätt böcker. Har du tips på andra böcker som du tycker är bra så tar jag gärna emot sådana förslag!