Här har Du några andra intressanta webb-sidor

Peoria Jazzband. Sveriges bästa band inom genren classic jazz!

AFF Amerikanska Folkmusikföreningen  Rikstäckande förening för bluegrass och oldtime. Ger ut medlemsblad. Ordnar konserter och jam

Nääsville Bluegrass Music Festival. Anordnar månatliga bluegrassjam Nääs Café i Tollered och Bluegrassfestivalen i Ätran

Stelling Banjo Works, Ltd. Suveräna banjos med otrolig finish och spelbarhet. Ny konstruktion ger dessutom ännu bättre ljud!

Ome Banjos HomePage. Stora på 4-strängat speciellt.

Gold Tone. Amerikanska företaget Gold Tone gör mycket fina och prisvärda banjos, mandoliner, dobros, ukar m m

Beard Guitars, en av världens absolut främsta tillverkare av resophonic guitars, dvs Dobros.

Mandolin Corner är Björn Albertus fantastiska mandolinsida

Steve Grahn är en duktig sångare och musiker som gör fina egna låtar.  Ny CD ute dessutom. Kolla www.stevegrahn.com

Hillfillies är en mycket uppmärksammad svensk bluegrassgrupp som du finner på adressen  www.myspace.com/hillfillies eller på sångerskan  Anne Christensons hemsida www.annebluegrass.com

Weeds

Torsåker Bluegrass Festival Anordnar en fin årlig bluegrassfestival och konserter

New Sound Country är ett bluegrassband från Degerfors

The Blue Mountain Boys Bluegrassbandet från Östersund, som gjort succé på de senaste årens festivaler.

Blågräs. Välkänd svensk bluegrassgrupp från 80-talet. 2005 återbildades gruppen.

GNU Musikverkstad. Om du behöver reparera ditt stränginstrument kan du med största förtroende vända dig till Lars Arvidsson på GNU Musikverkstad på Gibsons väg 1 (!!) i Jonsered (mellan Lerum och Göteborg)

Bluegrass Music Denmark har adressen www.bluegrassmusic.dk

Norsk Country Musikk Forbund är en mycket aktiv förening med en väldigt fyllig och fin hemsida. Det händer mycket på countryfronten i Norge!

Bluegrass Norge har också en fin hemsida

Sven Gustafssons New Orleans Site. Mycket intressant läsning för alla vänner av New Orleans och dess musik.

Hans Hedströms mandolinsida. Lite ögongodis för mandolinfreaks